De 4 läskigaste spelen som finns att spela

Att spela läskiga spel är definitivt roligt och rafflande. Men hur vet man vilka som är värda att spela?

De goda nyheterna är att den här artikeln är skriven för att hjälpa dig upptäcka de bästa, läskigaste 4 spelen någonsin.

F.E.A.R

Som namnet tyder på så är spelet verkligen något som kommer att väcka rädsla hos spelare. Det handlar om en exklusiv specialstyrka som har tilldelats uppdraget att hantera naturkrafter.

Det är ett makalöst First-Person-Shooter spel som kraftigt påverkats av japansk skräck. Den allmänna atmosfären i spelet är definitivt en av de läskigaste någonsin. Några spelare menade att det finns delar av spelet som verkligen kan göra dig lite tokig i huvudet.

Silent Hill: Downpour

Alla skräckspels-fans bör spela Silent Hill: Downpour. Det är ett läskigt och rysande spel som handlar om en huvudkaraktär vars namn är Murphy, och hans enda mål är att döda en äcklig pedofil. Om du älskar att stöta på läskiga monster vid varje sväng, så är det här spelet definitivt för dig.

Du får skjutvapen och andra vapen, men du ska veta att de är smärtsamt begränsade, och det är ammunitionen också. Spelet utmanar dig att lösa pussel medans du samtidigt får chansen att skapa en din egen berättelse och slut baserat på valen du gör.

Skicka bild De 4 läskigaste spelen som finns att spela deadspace - De 4 läskigaste spelen som finns att spela

Dead Space

Vill du ha ett mörkt och riktigt läskigt spel? I så fall för Dead Space stå med på din lista. Du spelar som Isaac Clarke och kämpar mot Necromorphs, som liknar zombies. Tillsammans med två partners så antingen dödar du eller blir dödad.

Men det som gör det här spelet unikt och annorlunda från andra zombiespel är att Necromorphs är kapabla till strategiskt tänk. Det är inte bara läskigt utan även svårt. Ingen undran varför så många spelare inte kunde spela klart.

Amnesia: The Dark Descent

Det här läskiga skräckspelet är baserat i London år 1839. Du spelar som Daniel som vaknar upp i det läskiga och hemsökta Brennenburg slottet. Du har inga minnen av ditt förflutna och ditt mål är att utforska slottet med endast din lykta till hands.

Och ja, det finns inga vapen och krafter. Bara puzzel och en hemskt läskig atmosfär. Om du vill sätta dig in i ett obehagligt spel, så är detta för dig.

Vågar du spela de här 4 spelen?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *