De 4 läskigaste zombiespelen någonsin

Med de otaliga zombiespel som finns tillgängliga på internet idag, så kan det vara riktigt utmanande att hitta det bästa. Du bör veta vid det här laget att inte alla zombiespel är skapade lika. För att göra det lite lättare, så är det nödvändigt att du forskar runt lite innan du väljer ett spel och spenderar dina pengar.

Oavsett om du spelar ett First-Person-Shooter, multiplayer, eller Upgraded Series, är det nödvändigt att du redan har en bild av spelet innan du spelar. Innan du börjar sökandet efter det bästa zombiespelet som finns, spana in vår lista över de bästa zombiespelen tillgängliga idag.

Silent Hill

Detta är det första skräckbaserade spelat någonsin som skapats av företaget Konami. Silent Hill har överstigit många gamers förväntningar, och det använder inslag av plötsliga överraskningar för att skrämma dig ur stolen. Bortsett från dessa plötsliga ”jump scares” så använder spelet även bakgrundsmusik och ljud för att skapa en ryslig omgivning.

Skicka bild De 4 läskigaste zombiespelen någonsin silenthill - De 4 läskigaste zombiespelen någonsin

Om detta är första gången du spelar ett zombiespel och du är nyfiken på var du ska börja, så bör Silent Hill vara högt upp på sin lista. Spelet var så framgångsrikt att Konami och andra spelutvecklare gjorde många uppföljare.

Resident Evil-serien

Om du är en gamer så är det inte så konstigt om du har hört talas om det här spelet förut. Resident Evil är definitivt en modern klassiker som har spelats av miljontals människor. Det var så framgångsrikt att spelet har adapterats till bioduken.

Det som gör spelet så coolt och unikt är att det kombinerar puzzel, skräck, action och en fantastisk handling som får spelare att söka efter svar i timmar. Precis som Silent Hill så har även det här spelet fått flera uppföljare.

Skicka bild De 4 läskigaste zombiespelen någonsin leftfordead - De 4 läskigaste zombiespelen någonsin

Left 4 Dead 2

Om du vill spela zombiespel tillsammans med vänner eller familj så är det här spelet rätt för dig. Orginalet Left 4 Dead har mottagit flera pris från prestigefyllda spelinstitut.

På grund av dess framgång har företaget lagt till nya spel, kampanjer, och vapen för att förbättra spelupplevelsen. Detta är definitivt ett av de bästa och mest spännande zombiespelen som du och dina vänner kan spela.

Dead Rising

För spelare som inte riktigt är nöjda med att bara döda två eller tre zombies åt gången, så är Dead Rising absolut det bästa valet. Det som gör att det här zombiespelet står ut är att det innehåller flera hundra zombies på skärmen åt gången. Det är upp till dig vilket sorts vapen du ska använda – bara se till att överleva.

Skicka bild De 4 läskigaste zombiespelen någonsin deadrising - De 4 läskigaste zombiespelen någonsin

Den här listan är till stor hjälp för de spelare som vill utforska zombiespel-genret. Du kommer att häpnas över hur spännande och läskiga dessa spel är. Prova dem nu!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *